Τρίχες

4-removebg-preview(1)
Τρίχες-1

Πρωταγωνιστές: Παύλος Κοντογιαννίδης, Βασιλική Ανδρίτσου, Νίκος Μουτσινάς, Αντώνης Βλοντάκης, Παρθένα Χοροζίδου, Τόνυ Δημητρίου, Σοφία Μανωλάκου, Μιράντα Ζαφειροπούλου, Χριστίνα Θεοδωροπούλου.

Είδος: Τηλεοπτική Σειρά, Κωμική

Κανάλι: ΑΝΤ1

Υπόθεση

Οι τρίχες είναι μια καθαρή κωμωδία καταστάσεων, αυτοτελών επεισοδίων. Το σενάριο φέρει την υπογραφή του κορυφαίου διδύμου της ελληνικής μυθοπλασίας, Ρήγα-Αποστόλου και η λίστα των βασικών πρωταγωνιστών περιλαμβάνει τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ηθοποιούς.

Πρόκειται για ένα κωμικό και σατυρικό σχόλιο, το οποίο μέσα από την εύθυμη πλευρά της κωμωδίας, προβάλλει εύστοχα όσα συμβαίνουν στο περίφημο κομμωτήριο “Sex & The Hair”. Εκεί όπου άντρες και γυναίκες κάθονται για ένα γρήγορο καλλωπισμό και μπροστά στο πιστολάκι των κομμωτών ανοίγουν την ψυχή τους. Έτσι, το κομμωτήριο μετατρέπεται σε “εξομολογητήριο” και γίνεται ο καθρέφτης της εποχής.

Οι βασικοί πρωταγωνιστές βιώνουν καθημερινές αλλά και ακραίες καταστάσεις, οι οποίες κορυφώνονται με την παρουσία ενός ή δύο guest σε κάθε επεισόδιο. Παράλληλα, ξετυλίγονται με μοναδικό χιούμορ οι διαπροσωπικές σχέσεις των πρωταγωνιστών. Όσο για τη θεματολογία, είναι πιο επίκαιρη από ποτέ! Τι λένε οι γυναίκες μεταξύ όπως; Τι θέλουν οι άντρες; Τι χρειάζονται οι γυναίκες και δεν το ξέρουν; Γιατί ο έρωτας έχει γίνει μια δύσκολη άσκηση με τόσους αγνώστους “Χ”; Υπάρχει χώρος για απιστία; Έχει μείνει τόπος για ζήλια; Έχουν οι ηλικιωμένοι δικαίωμα στο σεξ; Στον ύπνο βλέπουμε ακόμα όνειρα ή μόνο… δράκους; Υπάρχει ζωή μετά την κατάρρευση του lifestyle; Τα ερωτηματικά δεν σταματούν πουθενά… όπως άλλωστε δεν σταματά και η ζωή!

Παύλος Κοντογιαννίδης - Η Μαντινάδα του Προμηθέα Δεσμώτη