Συνέντευξη μου στο JoinUs: Ο Φίλης και η Ρεπούση είναι μίζερα άτομα

4-removebg-preview(1)

Φιλοξενήθηκα από τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.

Συνέντευξη:

Για την αντίδρασή του σε κέντρο που τραγουδούσε:

Μια φορά, σε ένα κέντρο που ήμουν σταμάτησα να τραγουδάω και είπα σε μια παρέα «συγγνώμη, ήρθατε εδώ να στείλετε μηνύματα ο ένας στον άλλον;». Λέω «τι γίνεται εδώ, αν συνεχίσετε θα φύγετε».

Για την Μαρία Ρεπούση και τον Νίκο Φίλη:

Η Ρεπούση έφυγε από την ενός λεπτού σιγή για τους Ποντίους που έγινε στη Βουλή. Τι είναι; Υπεράνω; Θεωρώ ότι είναι μίζερα άτομα αυτά. Όπως και ο Φίλης και όλοι αυτοί.

Για το γεγονός ότι έμεινε εκτός Βουλής:

Στεναχωρέθηκα που έμεινα εκτός Βουλής με 16.000 σταυρούς. Είναι όλο αυτό το αντιδημοκρατικό σύστημα. Το Σύνταγμα θα λειτουργήσει πάλι τόσο δημοκρατικά που ο αρχηγός θα αποφασίσει ποιοι θα είναι στη λίστα. Αυτό δεν είναι δημοκρατία, είναι καραγκιοζιλίκι. Στα αστικά, μικροαστικά κόμματα η δημοκρατία αρχίζει και τελειώνει στον Πρόεδρο. Γλύφεις τον Πρόεδρο; Πας μπροστά. Δεν γλύφεις τον Πρόεδρο; Τελείωσες.

Για τη σειρά «Τρίχες»:

Στις «Τρίχες» κουτσούρευαν τις σκηνές μου ή τις αφαιρούσαν τελείως. Με έπαιρναν φίλοι και μου έλεγαν «θα σπάσω την τηλεόραση, τσιρίζουν όλοι». Σα να πνίγουν κοτόπουλα.

Για την επίθεση που δέχτηκε:

Οπλοφορώ και διανοητικά και κανονικά, δεν έχω φόβο. Την πρώτη επίθεση τη δέχτηκα από κάτι αναρχοκουλτουδιάρηδες του Κολωνακίου όταν πήγα στον Καψή στο ΣΚΑΙ, όταν γιόρταζε η τηλεόραση. Είπα πως o Guy Debord που ανέλυσε την κοινωνία του θεάματος, αυτοκτόνησε. Σου λέει τίποτα άλλο; Και δεχτήκαμε επίθεση στο θέατρο Αθηνά. Μας είπαν ότι έβαλαν βόμβα στο θέατρο. Αυτός που έστειλε την ανακοίνωση είπε μην βάζω στο στόμα μου τον Guy Debord λες και είναι ξάδερφος του.

 

Παύλος Κοντογιαννίδης - Η Μαντινάδα του Προμηθέα Δεσμώτη