Πρωτογενές πλεόνασμα ;

4-removebg-preview(1)
default post

Έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα!!!..ΟΚ
Το έλλειμμα ψυχής και ελπίδας και μάλιστα στους 16άρηδες, 17άρηδες και 18άρηδες, ποιος θα το καλύψει και πότε;
…τα καθρεφτάκια και τις χάντρες, σε μας τους ιθαγενείς αυτής της χώρας, πότε θα μας τα μοιράσετε;..εκεί λίγο πριν τις Ευρωεκλογές μαζί με την επιμήκυνση!!!.

Πολλοί λένε πως οι δανειστές προστατεύονται από το Αγγλικό δίκαιο,κι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα,να κάτσουμε στ’αυγά μας,και να περιμένουμε την σωτηρία απ αυτούς που μας οδήγησαν στην αρρώστια, του ετοιμοθάνατου δανειολήπτου! Δεν γνωρίζουν όμως εκτός από το Αγγλικό δίκαιο, εδώ στην Ελλάδα, έχουμε και το Ποντιακό δίκαιο και το Κρητικό δίκαιο και το Βλάχικο δίκαιο και το Θρακιώτικο, το Μακεδονίτικο, Ηπειρώτικο, Στερεοελλαδίτικο,το νησιώτικο δίκαιο, το δίκαιο της Ρούμελης και του Μοριά, που αν ενωθούν αυτά τα δίκαια και πάρουν τις μαγκούρες και τις γκλούτσες ή γκλίτσες στο χέρι, να δούμε που θα πάει, να κρυφτεί, το Αγγλικό δίκαιο και οι δανειστές του μαζί;

Μην φοβίζετε τον κόσμο, μην τον αδρανοποιείτε! Το δίκαιο σε παγκόσμιο επίπεδο είναι ένα! Αυτού του ανθρώπου που αδικείται! Κι αυτήν την στιγμή οι ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

 

Παύλος Κοντογιαννίδης - Η Μαντινάδα του Προμηθέα Δεσμώτη