ΠΡΟΣ ΑΓΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΥΛΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

4-removebg-preview(1)
default post

Βρε βρε τον μοναδικό ευρωβουλευτή!!!..την έκανε;;!Που είστε ωρέ συντονιστικές ανά την επικράτεια που παίρνατε εντολές [γραμμή],να τρέχατε για τον εν λόγω,να μοιράζατε υλικό και ψηφοδέλτια του εν λόγω και μας μας είχαν στην απ έξω με ”ισότιμη και δημοκρατική διαδικασία και αντιμετώπιση”!!!Εγώ τά’πα και κατ’ιδίαν στον πρόεδρο και στο εθνικό συμβούλιο!!!Που είστε μάγκες απ την Άρτα και τα Γιάννενα,την Ροδόπη ΄΄εώς τα Χανιά ,την Πάτρα,την Σαλαμίνα,την Κέρκυρα την Κοζάνη και όχι μόνο!!!…Εγω τά’βγαλα και στο ”δημοκρατικό” διαδίκτυο,για προβληματισμό, αλλά λίγοι πήραν μέρος στον προβληματισμό Δημήτρη απ’ τα Γιάννενα,Σπύρο απ’ την Άρτα!!!Παραθέτω μερικά που έγραψα τότε,αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές:
ΠΡΟΣ ΑΓΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΥΛΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ:
Αγαπητοί ψηφίσαντες το άτομό μου, για την Ευρωβουλή, επειδή όσοι κι αν είναι οι ψήφοι στο τέλος, δεν έχει σημασία ο αριθμός, αλλά η ουσία, και η ουσία σ αυτήν την περίπτωση, είναι ότι αυτοί οι ψήφοι, είναι προσωπικοί ψήφοι αυτών που με αγαπάνε, ανταποδίδω αυτήν την αγάπη διπλά!
Κάτω από πιο έντιμες, δίκαιες, δημοκρατικές και αξιοπρεπείς διαδικασίες, θα ήταν πολλαπλάσιες. Αυτό που κρατάμε αυτήν την στιγμή είναι ο δίκαιος, ο έντιμος, ο αξιοπρεπής αγώνας που κάναμε όλοι μας, με πενιχρά μέσα!
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!!!
Respect! Σεβασμός!
Ίσως ανταμώσουμε σύντομα σε όλους αγώνες κάτω από καλύτερες συνθήκες!
‘’Η πολιτική δεν είναι αυτοσκοπός και ίδιον όφελος’’!!!
Υ/Γ: Οι δωροδοκούντες ανήμπορους , χρηματιζόμενους, ψηφοφόρους, τιμωριθήσονται!!!
Ο νοών νοείτω !!!= Νo more needs to be said!!!
Με αληθινή αγάπη
Παύλος Κοντογιαννίδης
ΠΡΟΣ ΤΑ ΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ LOUIS VUITTON ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΥΛΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ:
Βολεμένοι, καλοταϊσμένοι, κονομημένοι και κονομημένες επί χρόνια στην εξουσία, υποκριτές της λαμέ και της Louis Vuitton πολιτικής, σας βλέπω στα διάφορα επιχορηγούμενα πολιτικά-προεκλογικά σας πάνελ των δικών σας καναλιών, να κόπτεστε για τον λαό που υποφέρει! Απευθύνεστε σε δύο εκατομμύρια πραγματικές οικογένειες που ζουν στην ανεργία, σε τρία εκατομμύρια πραγματικούς ανθρώπους που ζουν ανασφάλιστοι, σε εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους επιχειρηματίες που κλείνουν τις επιχειρήσεις, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε εργαζόμενους και συνταξιούχους που απειλούνται από τις εισπρακτικές των τραπεζών, σε καρκινοπαθείς που δεν μπορούν να πληρώσουν τα φάρμακά τους, σε παιδιά που έχουν χάσει το χαμόγελό τους!
Κύριοι χορτάτοι δεν δικαιούστε να μιλάτε για την πείνα των άλλων!!!
ΠΡΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΥΛΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ:
Τι θα μας πείτε πάλι αγαπητοί παντογνώστες του κατεστημένου συστήματος της εξουσίας, μέγιστοι υποκριτές , τις 15 ημέρες που απομείνανε μέχρι τις Ευρωεκλογές; Σταθερότητα, ομαλότητα, αναθεώρηση,, ευρώ ή δραχμή, νέα Ελλάδα, όπως λέμε νέος Πανιώνιος, νέα Ευκαρπία, επιμήκυνση –ας είναι τουλάχιστον μεγάλη να την ευχαριστηθούμε και εμείς και τα παιδιά και τα εγγόνια μας- μέχρι το 2050, πλεόνασμα, βγαίνουμε στις αγορές;!!!…το θέμα είναι πως δεν βγαίνουμε στις λαΪκές αγορές, παρά εκεί στις 3 με 3 και μισή, όπου γίνεται σκοτωμός για ένα μαρουλάκι τζάμπα,… και άλλες ελαφρότητες, μην πω ηλιθιότητες!!
ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΙΤΕ: Από τους κλέφτες – και τους ψεύτες προσθέτω εγώ – οι πιο επικίνδυνοι είναι η ηλίθιοι, γιατί σου κλέβουν και τον χρόνο και το χρήμα- Φάουστ!
Κρατάω το φα, που είναι η προστακτική στα Ποντιακά του φάε και τους χαρίζω το ουστ ! Φα- Ουστ! Ουστ!!!
Συμπέρασμα: Ντορς ‘’σπάστα και πέρνα απέναντι!!!’’
Doors ‘’Breakin the other cite’’!!!
ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ:
[όχι να μην μας περνούν και τόσο Πόντιους, απ την απαξιωτική πλευρά του όρου, γιατί για μας είναι τιμή που είμαστε]
1]. Η εκδημοκρατισμένη Γερμανία των Χριστιανοδημοκρατών και Σοσιαλδημοκρατών, με την τακτική της και την πολιτική της, φασιστικοποιεί την υπόλοιπη Ευρώπη! { έμμεσος φασισμός} .
2]. Οι περισσότεροι ψηφοφόροι προτίμησαν {υπερψήφισαν} καθηγητές πανεπιστημίων, λες και το Ευρωκοινοβούλιο είναι ανώτατο πνευματικό ίδρυμα!
3]. Το πιο δημοκρατικό κόμμα, με ελεύθερη βούληση των ψηφοφόρων του, φάνηκε να είναι το ΠΑΣΟΚ {τώρα ΠΑΣΟΚ- τότε ΕΛΙΑ}, γιατί ήταν το μόνο κόμμα με τις περισσότερες ανακατατάξεις – μια ο Ανδρουλάκης μπροστά, μια η Καϊλή, την άλλη ο Καψής και ξανά- μανά από την αρχή, ανάλογα με την περιφέρεια και τους νομούς!
4]. Μπράβο Εύα συνέτριψες τον αναμορφωτή του ‘’ in the dark off the night’’ της ηρωικής πάλε ποτέ ΕΡΤ! Να ένας λόγος να είναι κάποιος Ευρωβουλευτής! Μόνο γι αυτό λυπάμαι!
5].Το μόνο ψηφοδέλτιο που δεν είχε σκαμπανεβάσματα -κάτι λίγα στην αρχή μεταξύ 1ου και 2ου- ήταν των ΑΝ.ΕΛ. Μα σε όλη την επικράτεια τόση ωριμότητα στις επιλογές; Εκεί σταθερά ο 1ος 1ος, ο 2ος 2ος, ο 3ος 3ος, ο 4ος 4ος, ο 5ος 5ος, ο 6ος 6ος, ο 7ος 7ος κλπ κλπ …… από την αρχή μέχρι το τέλος! Λες και έπεσε γραμμή! κομματική μην παρεξηγηθούμε με άλλη γραμμή!
6].Πάντα έλεγα ότι ο πρώτος και ο τελευταίος σένα ψηφοδέλτιο είναι ευνοούμενοι, γιατί μπαίνει η γριά στο παραβάν και δεν της το έχει δώσει έτοιμο το ψηφοδέλτιο ο αρμόδιος πολιτικός φορέας, τι να κάνει η γυναίκα ,δεν βλέπει και καλά, σταυρώνει τον πρώτο και τον τελευταίο και ξεμπερδεύει από την υποχρέωση!Μου λέει ένας μελισσουργός:’’ αυτός ο Δημήτρης Καμμένος έχει καμιά συγγένεια με τον πρόεδρο;’’ Όχι του απαντώ, απλή συνωνυμία’’. ‘’Είσαι σίγουρος;’’. Απολύτως.’’ Τι να σου πω, πολύ ρεύμα ρε παιδάκι μου!’’
7].Τα προσωποκεντρικά κόμματα , κομματάρες, κομματάκια, κομμάτια και θρύψαλα, μου είπε μια καθηγήτρια, εξάντλησαν κάθε όριο εσωκομματικής δημοκρατίας, με αποτέλεσμα το κίνημα της άμεσης δημοκρατίας να πάρει τόσες λίγες ψήφους:!
8]. Αϊντε σε καλή μεριά
Κατακαημένη Αράχωβα
Κι αθάνατε Μαριά ,συγγνώμη Μ ω ρ ι ά ήθελε να πει ο ποιητής!!! {δημώδες}
9].Βρε, βρε, μου λέει ο περιπτεράς, το πανελλήνιο άρμα πολιτών!.. 15 χιλιάδες πήρες στην Β’ Αθηνών το 12 και 15 χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα τώρα. Η 15 χιλιάδες του 12 δεν ήταν δικές σου, ή οι 15 χιλιάδες οι τωρινές ήταν μόνο δικές σου και δεν σε ψήφισε κανείς απ’ αυτούς!.. μη στεναχωριέσαι για τι και στις δύο περιπτώσεις προσπάθησαν να σε μειώσουν! ΑλλΆ μη μασάς!.. εξ άλλου το τραγούδι το ξέρεις: « καροτσέρη τράβα – να πάμε στα Ταταύλα – πόσα τάληρα γυρεύεις να με πας και να με φέρεις- τράβα, τράβααααα!!!

 

Παύλος Κοντογιαννίδης - Η Μαντινάδα του Προμηθέα Δεσμώτη