Κ. ίνημα – Φ. τωχών – Ε. λλάδας 1/12/2018

4-removebg-preview(1)

Αγαπητοί φίλοι και φίλες. Συμπάσχοντες, Συνοδοιπόροι!
Μη έχοντας άλλο τρόπο επικοινωνίας, [προς το παρόν] πάνω σε θέματα κοινωνικά και γιατί όχι και πολιτικά και επειδή ο κόμπος έφτασε στο χτένι και συνεχίζονται απανταχού τα ίδια και τα ίδια, κατέβηκε μια ιδέα να δημιουργηθεί, έξω από πολιτικές σκοπιμότητες, ταυτότητες ,[η ταυτότητα του καθένα είναι ο τρόπος ζωής του], νταμπέλες, αυτοχρησμούς, δουλοπαροικίστηκες αντιλήψεις και διαθέσεις, αυθόρμητα, ένα κίνημα πτωχών, δηλαδή μη εχόντων πλέον την δυνατότητα επιβίωσης. Επειδή συμβαίνει αυτό στην Ελλάδα, και αυτή μας ενδιαφέρει πρωτίστως, διότι σ αυτήν την χώρα ζούμε και σ αυτήν θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε, σκεφτήκαμε να δώσουμε τον τίτλο [Κίνημα-Φτωχών –Ελλάδας Κ.Φ.Ε-] ,ως προσωρινή ονομασία, γιατί πρέπει να είναι εύηχο και κατανοητό και ως προς τα αρχικά του. [αν υπάρχουν ιδέες βελτίωσης δεκτές, τις περιμένουμε].
Μπορεί να μας χωρίζουν πολλά, σε πολλούς τομείς, αλλά αυτό που μας ενώνει είναι ότι η αδικία κρύβεται σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη, σε κάθε γωνιά αυτής της χώρας ,της δικής μας χώρας και αυτοί που την διαχειρίστηκαν και την διαχειρίζονται και προπαγανδίζουν πως θα ήθελαν να την διαχειριστούν καλύτερα από τους προηγούμενους, σκάβουν στην ουσία εδώ και χρόνια στον ίδιο λάκκο, τον λάκκο τον δικό μας!
Ευπρόσδεκτοι μόνο οι μη έχοντες, οι έχοντες φτάσει στο αμήν, στο μη παρέκει, οι ΠΤΩΧΟΙ , αλλά όχι πτωχοί τω πνεύματι! Οι εκ φύσεως πτωχοί τω πνεύματι, έχουν δικαίωμα συμπόρευσης !Αυτοί που είναι συνειδητοί βλάκες, εξελισσόμενοι, λαδοκομματικοπόντικες, βολεψάκηδες, παρτάκηδες ΔΕΝ δικαιούνται συμμετοχής σ αυτήν την προσπάθεια.
Η βασική ιδεολογική βάση αυτής της συμπόρευσης είναι ‘’Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ Ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ,ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ.’’
Δεν ξέρω αν όλα αυτά είναι ΟΥΤΟΠΙΑ, αλλά κάποτε πρέπει να κάνουμε την ΠΟΛΙΤΙΚΗ όχι τέχνη του εφικτού, αλλά τέχνη του ανέφικτου, δηλαδή του Ο Ρ Α Μ Α Τ Ο Σ!!!

…ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!.. και με απόψεις και επoικοδομητικές ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!

ΑΘΗΝΑ 1 / 12 / 2018

ΦΙΛΙΚΑ,ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

Κ.Φ.Ε
ΚΙΝΗΜΑ-ΦΤΩΧΩΝ-ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Παύλος Κοντογιαννίδης - Η Μαντινάδα του Προμηθέα Δεσμώτη