ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

4-removebg-preview(1)

Φίλοι, Συμπάσχοντες, Συμπορευτές

Το Ανώτατο σεβαστό δικαστήριο «Άρειος Πάγος» δεν ενέκρινε την συμμετοχή μας στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, με τον τίτλο του κόμματος [ΚΙΝΗΜΑ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ], επειδή δεν παρουσιάσαμε έγκαιρα βάσει του άρθρου 37 του Προεδρικού διατάγματος 26/2012 την δήλωση του ονόματος και του εμβλήματος του κόμματος.

Λόγω απειρίας, πίεσης χρόνου και διότι ως Κίνημα Φτωχών δεν είχαμε την οικονομική ευχέρεια για τη διάθεση εξειδικευμένου προσωπικού να επιληφθεί της τυπικής αυτής διαδικασίας. Έχοντας πάρει έγκριση από τα πρωτοδικεία παρέμεινε η δυνατότητα συμμετοχής μόνο ως ανεξάρτητοι.

Η συμμετοχή μας στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου θα μας έδινε βήμα ώστε να επικοινωνήσουμε τις πρωτοπόρες ιδέες μας και την φιλοσοφική μας βάση που επικεντρώνονται στην ιδρυτική μας διακήρυξη:

«Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ»
και «Ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ».

Το Κίνημα Φτωχών Ελλάδος , βρίσκεται σε ετοιμότητα για την επαναληπτική εκλογική μάχη. Το κοινοβούλιο είναι μορφή πάλης που έχει την αποδοχή του λαού και στην οποία είμαστε αποφασισμένοι να συμμετέχουμε ενεργά και δυναμικά.
Οι καιροί είναι με το μέρος μας! Πρεσβεύουμε το Ανθρώπινο και το Δυνατό!

ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Παύλος Κοντογιαννίδης

& Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

Παύλος Κοντογιαννίδης - Η Μαντινάδα του Προμηθέα Δεσμώτη