ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΔΙΑΝΟΗΣΗ…

4-removebg-preview(1)

Αγαπητή μικρομεσαία χορτάτη διανόηση της ”προοδευτικής” ελίτ τύπου Φίλη,Ρεπούση κλπ…
Αν ξέραν οι Πόντιοι του 1919, ότι θα υπάρχουν ανεγκέφαλοι στις μέρες μας, την γενοκτονία να την αποκαλούν εθνοκάθαρση, δεν θα εσφαγιάζοντο ομαδικά από τους νεότουρκους του κεμάλ αλλά θα έκαναν έναν ”έντιμο” συμβιβασμό” τύπου Τσίπρα, που τώρα τελευταία μας κουβαλάει όλους τους πασόκους της ευρώπης [Ολάν-Μοσκοβισί-Σούλτσ…] για να μας πείσουν να είμαστε υπάκουοι προς το τρίτο μνημόνιο-τύπου τρίτου ράιχ για να μην μας γενοκτονίσουν με άλλον τρόπο!!
Όσο δε για να καταλάβουμε την διαφορά της Εθνοκάθαρσης από την Γενοκτονία, είναι απλή γραμματική και ετυμολογία…Εθνοκάθαρση κάνει ο ηγεμόνας-εθνάρχης {στην περίπτωσή μας ο Κεμάλ},ο οποίος με τα δίκια του θα πει κάποιος ότι θέλοντας να καθαρίσει το εθνος του καθαρίζει τις υπόλοιπες φυλές-Αρμένιοι-Πόντιοι-Ασσύριοι ..κλπ με τον γρήγορο και αποδοτικό τρόπο, σφαγιάζοντάς τους ομαδικά!Αυτοί όμως που σφαγιάζονται απο τον εθνοκαθαριστή, ΓΕ Ν ΟΚ Τ Ο Ν Ο Υ Ν Τ Α Ι, δηλαδή φονεύεται το γένος τους!!!!
Αυτός Φίλη που ταυτίζεται με τον όρο εθνοκάθαρση, έμεσα δίνει άλλοθι στον εθνοκαθαριστή!!!
Τι δεν καταλαβαίνεις; ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ 5, 10 χιλιάδες ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΗΓΕΜΟΝΕΣ!!! Η Ιστορία γράφεται από τους λαούς!!! οι ιστορικοί απλώς καταγράφουν και αναπαράγουν τα γεγονότα!!!””Δαρείου και Παρυσάτιδος γίγνονται παίδες δύο….””Θουκυδίδης! Οι θρασύτατοι ημιμαθείς απλώς πρέπει να σιωπούν!!!!!
Βγήκε και ο Βγόντζας ,που έχει μόνιμο στασίδι στα τηλεπαράθυρα, να δηλώσει ότι η Εθνοκάθαρση και η Γενοκτονία είναι ταυτόσημες έννοιες!!!
Μπράβο και στην πασοκική διανόηση!…όλοι μαζί λαδοπόντικες!!!αλληλέγγυοι!!!

 

Παύλος Κοντογιαννίδης - Η Μαντινάδα του Προμηθέα Δεσμώτη